top of page

Monthly Ministry in March (Disertai terjemahan)

  • Mar 25
  • 3 min read

Let me take you through a few things we did in March, which also gives you an example of what we do on a monthly basis.


1. World Impact Bible Institute




























I had the joy of finishing off some courses for our 2nd semester including biblical preaching - where my students did a lot of practical exercises in class, learning how to preach. As well as the Book of Acts - where we also gave them opportunity for the baptism of the Holy Spirit. What awesome times we had together! Just a few more months of classes before they graduate in June!


2. Our mission Sites



Not just monthly, but weekly our teams are there on the ground to teach, disciple, minister, visit, share and so much more! I was blessed to join one of the teams and see just how far they go out of the city every week.


Here’s also a video of another team who reaches children with the city, but those who live in the slums by the railroad tracks.




3. TV show



We started recording a new series on the 7 statements of Jesus on the cross and are also blown away by the amazing testimonies we received recently. Miracles are taking place and 1,000’s respond each month.


4. New villages reached



The joy increased as I was able to reach out to another new village that we plan to disciple and equip. We are now reaching 2 nations, and many tribes and locations!


5. Planning and preparation


Each month is not just about what we do.. but what we are planning to do! There’s a lot of work in preparing the next few months.


Here’s a few things we are currently working on for April :

- Sending out all our students on 2 mission trips!

- 3 children’s outreaches!

- 4 more TV recordings!

- Our newly written discipleship book to be printed!

- Another international team to join us for missions!

- Special Easter outreaches!

- and so much more!


And can you believe.. that’s just April (beyond our usual monthly ministry) we are planning much more for May and June!!


All we do, weekly, monthly, and so much more is made possible by your support! Please continue to support us in these busy but exciting months ahead!!



Blessings,

Susan



Pelayanan Bulanan di Bulan Maret


Izinkan saya menjelaskan beberapa hal yang kami lakukan di bulan Maret, yang juga memberikan contoh tentang apa yang kami lakukan setiap bulannya.


1. World Impact Bible Institute


Saya senang menyelesaikan beberapa mata pelajaran untuk semester ke-2 kami, termasuk khotbah Alkitabiah - di mana para siswa saya melakukan banyak latihan praktis di kelas, belajar bagaimana berkhotbah. Serta Kitab Kisah Para Rasul - di mana kami juga memberi mereka kesempatan untuk dibaptis oleh Roh Kudus. Betapa luar biasanya waktu yang kami habiskan bersama! Hanya beberapa bulan lagi kelas sebelum mereka lulus di bulan Juni!


2. Lokasi Misi Kami


Tidak hanya bulanan, tetapi setiap minggu tim kami berada di lapangan untuk mengajar, memuridkan, melayani, mengunjungi, berbagi, dan banyak lagi! Saya diberkati untuk bergabung dengan salah satu tim dan melihat seberapa jauh mereka pergi keluar kota setiap minggu.


Berikut juga video dari tim lain yang menjangkau anak-anak di kota, tetapi mereka yang tinggal di daerah kumuh di dekat rel kereta api.


3. Acara TV


Kami mulai merekam serial baru tentang 7 perkataan Yesus di kayu salib dan juga sangat terpukau oleh kesaksian luar biasa yang kami terima baru-baru ini. Mukjizat sedang terjadi dan ribuan orang merespons setiap bulan.


4. Desa-desa baru yang dijangkau

Sukacita bertambah ketika saya dapat menjangkau desa baru lainnya yang rencananya akan kami bimbing dan lengkapi. Sekarang kami menjangkau 2 negara, dan banyak suku serta lokasi!


5. Perencanaan dan persiapan


Setiap bulan bukan hanya tentang apa yang kita lakukan... tetapi juga apa yang kita rencanakan untuk dilakukan! Ada banyak pekerjaan dalam mempersiapkan beberapa bulan ke depan.


Berikut beberapa hal yang sedang kami kerjakan untuk bulan April:

- Mengirim semua siswa kami dalam 2 perjalanan misi!

- 3 kegiatan pelayanan anak-anak

- 4 rekaman TV lagi!

- Buku pemuridan kami yang baru ditulis akan dicetak!

- Tim internasional lain akan bergabung dengan kami untuk misi!

- Kegiatan pelayanan khusus Paskah!

- dan masih banyak lagi!


Dan percaya atau tidak... itu baru bulan April (di luar pelayanan bulanan kami yang biasa), kami merencanakan lebih banyak lagi untuk bulan Mei dan Juni!!


Semua yang kami lakukan, mingguan, bulanan, dan banyak lagi, bisa terjadi berkat dukungan Anda! Mohon terus dukung kami di bulan-bulan yang sibuk namun menyenangkan ini!!


Salam,

Susan

 
 
 

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by SusanHoover.org

bottom of page